Modularne pregrade

Najvažnija revolucija u uređenju enterijera s kraja 20. stoljeća nesumnjivo je bila koncepcija „otvorenog prostora“. Nepodijeljeni prostor savršeno je prilagođen savremenim životnim stilovima, usredotočen na fleksibilnost ambijenta i opremanja.

Poznata je činjenica da otvoreni prostori daju prozračan izgled kućnom enterijeru, međutim širenje mirisa iz kuhinje u dnevnu sobu ostaje problem koji treba riješiti. NovaAmbienta svaki put tom izazovu pristupa u zavisnosti od zahtijeva klijenta kao i potencijala prostora, te vam omogućuje da organizirate dnevni prostor na različite načine: ako je potrebno, možete ga djelomično podijeliti uz zadržavanje vizualnog šarma otvorenog prostora, ili se mogu analizirati različite opcije uređenja i mogućnosti za odvod zraka i ventilaciju.

NovaAmbienta u duhu ovog dizajna nudi razna riješenja:

  • – modularne pregrade koje odvajaju kuhinju od dnevnog boravka i koje mogu biti prozirne (klizne ili fiksne ploče) ili pune (zidne ploče);
  • – klizne staklene ploče za zatvaranje prostora za kuhanje;
  • – ormariće s kliznim staklenim vratima koji se mogu koristiti kao  kuhinjski dodatak ili za kućanske uređaje.

Zanima vas vise informacija o proizvodu?

Polja označena sa (*) su obavezna.

Slažem se sa uslovima korištenja.

Naše profesionalno osobolje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_2
referenca_1