Dizajniramo kuhinje koje dodiruju emocije.

O Nama

NovaAmbienta je istaknuti brend za dizajn enterijera i kuhinja po mjeri, koji postoji više od 15 godina, čiji je glavni fokus dobrobit klijenata,kvalitet, inovacije i bezvremenski dizajn namještaja koji je napravljen da traje.

NovaAmbienta je sinonim za inovaciju, koja svojim najsavremenijim dizajnerskim rješenjima predstavlja revoluciju u dizajnu kuhinjskog prostora i kompletnih enterijera s brojnim inovativnim rješenjima.

Prioritet

Inovativan i ergonomski dizajn je fokusiran na funkcionalnost i postojanost gdje je sve po mjeri klijenta i prostora.

Zadovoljni kupci su naš prioritet.

Potrebni su nam partneri

Zbog sve većeg interesa za našim proizvodima, potrebni su nam partneri na području EU, s efikasnom komunikacijom, brzom i sigurnom dostavom. Uspješan poslovni dogovor je zagarantovan.

DACH Bereich
und EU

schnell und
sicher Lieferung

Visokokvalitetni kuhinjski materijali

Proizvodimo visokokvalitetne kuhinje po meri od ekološki prihvatljivih materijala uvezenih iz Europske Unije.

CNC mašine kompanije HOMAG

U našem proizvodnom pogonu koristimo CNC mašine kompanije HOMAG, što značajno smanjuje vjerovatnoću greške i na taj način ubrzava proces proizvodnje, omogućavajući nam proizvodnju većih količina namještaja.

Wir bieten Ihnen qualitativ hochwertige Produkte zu erschwinglichen Preisen.

Wir garantieren die Langlebigkeit und Qualität jedes Produkts.

Lassen Sie uns gemeinsam entwerfen

wir werden uns innerhalb von 48 Stunden mit Ihnen in Verbindung setzen

Mi radimo:

Izrada idejnog rješenja

Kreiranje idejnog rješenja je prvi korak ka realizaciji Vaših ideja. Ona je ujedno i osnova za daljnji razvoj projekta i određuje izgled projekta u kojem će se nalaziti, veličinu elemenata i slično. Nudimo razna idejna rješenja za 3D vizualizaciju koje dodatno prilagođavamo Vašim potrebama.

Dizajn

Nakon prihvatanja idejnog rješenja, brinemo se o dizajnu, izboru materijala, rasvjeti itd.

Proizvodnja

Sljedeći korak je izrada projekta u našem proizvodnom pogonu u Bosni i Hercegovini koji odgovara najnovijim tehnološkim dostignućima.

Opremanje

Opremamo ne samo stambene jedinice, već i luksuzne kafiće, restorane, hotele, kancelarije...

Dostava

Osiguravamo da svaki komad namještaja stigne do Vas brzo i sigurno uz rok isporuke od 6 do 8 sedmica.

Ugradnja

Nakon isporuke na Vašu adresu, naši montažeri su tu da nastave da ostvaruju Vaše snove i završe realizaciju projekta.

Održavanje

Trudimo se ostati u kontaktu s našim klijentima i nakon završetka projekta, te biti tu za njih od samog početka.

Naši zadovoljni kupci

Moje iskustvo sa vašom kompanijom je zaista pozitivno. Posebno bih izdvojio ekipu montažera, koji su divni i pristojni ljudi i rješavaju svaku prepreku na najbolji mogući način. Konačni proizvod je odličan i odgovara svemu što je dogovoreno.

Emina Milišić

Sretan Kupac

U vrijeme kada je svaki korak izvan svakodnevice pun rizika (zdravlje, financije, vrijeme) i kada se u prvom redu fokusirate na sebe i zdravlje vašeg okruženja, kreativni poduhvat poput rada u kuhinji čini se nestvarnim. Zahvaljujući vašoj profesionalnosti, kreativnim idejama i spremnosti na pomoć, ovaj poduhvat donio je posebnu atmosferu, dodatnu smirenost i udobnost u moj dom. Hvala vam na vašoj suradnji i želim vam puno uspjeha u vašem budućem radu.

Mirna Marković

Sretan Kupac

Usluga dizajnera je bila besprijekorna: nije se nametao, slušao je naše želje i potrebe i brzo je ponudio rješenje i crtež.

Jelena Kalinić

Sretan Kupac

Saradnja sa arhitekticom je bila izuzetno uspješna, a komunikacija tokom cijelog procesa realizacije projekta bila je jednostavna i brza. Montažni tim je obavio sjajan posao i ja sam veoma zadovoljna njihovim radom. Naravno, krajnji proizvod - moderna kuhinja, sa svim detaljima po mom ukusu - je potpuno zadovoljila moje želje i nemam nikakvih prigovora. Cijeli proces, od ideje do realizacije, prošao je kroz njihove ruke sa bezgriješnom saradnjom na svakom koraku. Topla preporuka.

Jasmina Džomba

Sretan Kupac