Misija i vrijednosti

Stavljamo ljude i njihovo blagostanje u središte onoga što radimo; stimulirajući njihova čula da donose radost u svakodnevnim aktivnostima. Dizajniramo kuhinje izrađene posljednjim generacijama, kuhinje koje su bezvremenske i neosjetljive na trendove. Naša misija

Boravak u domu pretvaramo u izvanredno iskustvo stalnom inovacijom oblika i materijala. Usredotočeni smo na ljude i okoliš u kojem žive.

Blagostanje

Stavljamo ljude i njihovo blagostanje u fokus onoga što radimo; stimulirajući njihova čula da donose radost u svakodnevnim aktivnostima.

Dizajniramo kuhinje i namještaj po mjeri koji doprinosi svakodnevnoj udobnosti potrošača i njegovoj slobodi kretanja; funkcionalne kuhinje i namještaj po mjeri koji zadovoljava zahtjeve i potrebe onih koji ga koriste. Kuhinje s teksturiranim materijalima bez toksičnih elemenata štetnih za korisnika i okoliš.

Dinamične kuhinje koje se prilagođavaju potrebama korisnika i koje je lako koristiti.

Ergonomija

Savršeno integriranje kuhinjskih elemenata s ergonomijom, povećava njihove performanse tako da njihova upotreba postaje vrhunsko iskustvo. Zbog toga su naši pokreti zatvaranja i otvaranja tako glatki. Visina, težina i dubina planiraju se uzimajući u obzir specifične potrebe svakog korisnika, gdje se na taj način poboljšava vidljivost i pojednostavljuje svaki pokret, od pristupa zidnim jedinicama do hvatanja vrata.

Proporcije i funkcionalnosti oblikovane su tako da maksimiziraju jednostavnost i sigurnost upotrebe

Kvalitetni materijali

Pored estetike, materijali koje koristimo pri izradi namještaja po mjeri, nude senzorno iskustvo kroz glatku prozirnost stakla, taktilni osjećaj drveta, otpornost kamena i dragocjeno uzbuđenje koje prenose metali.

Zdravlje i netoksičnost

NovaAmbienta daje prioritet zdravlju i dobrobiti svojih korisnika i u potpunosti poštuje čovjeka i okoliš u kojem živi. Slijedimo smjernice koje osiguravaju da se toksična emisija svede na minimum, da se eliminiraju opasni ili štetni spojevi, premazi su na vodenoj osnovi i radioaktivne tvari se drže pod kontrolom.

Osjećaj slobode

Naš dizajn se igra sa temama svjetlosti i prostora, tišine i bestežinskog stanja. Pozitivne emocije izazivaju se zahvaljujući slobodi koju naš dizajn pruža,šireći percepciju dubine, prožimajući svaki projekat prozračnošću tipičnom za otvorene prostore.Prisutnost i raspršenost svjetla dodaje toplinu enterijeru.

U harmoniji sa okruženjem

Poboljšanje dobrobiti čovjeka znači poštovanje bogatstva našeg okruženja i jedinstvenosti naše planete. Osnovno pravilo u osnovi svakog našeg dizajna je korištenje eco – friendly materijala sa što manjim negativnim uticajem na okoliš.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3