O Nama

NovaAmbienta se ponosi svojim prepoznatljivim brendom, sa više od 15 godina neprikosnoveno dobrog iskustva u kreiranju unikatnih dizajna enterijera i kuhinja po mjeri. Naš fokus usmjeren je prema dobrobiti klijenata, postavljanju visokih standarda kvalitete i neprestanom traganju za inovacijama koje prožimaju svaki aspekt našeg bezvremenskog namještaja, stvorenog kako bi opstao kroz vremena.

Ono što govori najviše o nama je posvećenost klijentima u svakom pažljivo osmišljenom komadu namještaja. Svaki detalj temeljito promišljamo, uzimajući u obzir potrebe i želje naših klijenata. Naša reputacija temelji se na kreativnim rješenjima koja ne samo organiziraju prostor optimalno, već i na pomnom odabiru vrhunskih repromaterijala i okova kako bismo osigurali trajnost i kvalitetu naših proizvoda.

Naša inovativnost i predanost ergonomskom dizajnu ne samo da osiguravaju vizualnu privlačnost našeg namještaja, već i iznimnu funkcionalnost i dugotrajnost. Svaki komad namještaja prilagođava se individualnim potrebama naših klijenata i zahtjevima prostora, postižući potpunu ravnotežu između estetike i praktičnosti.
Naše dizajnirane kuhinje simboliziraju savršen spoj estetskog i funkcionalnog. Koristimo samo najkvalitetnije materijale i precizno izrađene mehanizme kako bismo postigli izvanredne rezultate. Naša raznolika paleta opcija pruža neograničenu slobodu planiranja, uz mogućnost pametnog i diskretnog skrivanja svih potrebnih kuhinjskih uređaja.

NovaAmbienta je sinonim za revolucionaran pristup o nama. Naši najsavremeniji dizajni transformiraju koncept kuhinjskog prostora i enterijera, postavljajući nove standarde kroz inovativna rješenja koja mijenjaju perspektivu.

Naše bezvremenske kuhinjske kreacije ne podliježu prolaznim trendovima, već se prilagođavaju i udovoljavaju potrebama naših klijenata tijekom dugog vremenskog razdoblja. Svaki komad namještaja se radi po mjeri, prilagođavajući se veličini prostora. Zahvaljujući širokom rasponu materijala i mehanizama, raznovrsnosti obrada i tehničkih rješenja, mogućnosti su bezbrojne.
Kako bismo osigurali izvanrednu kvalitetu i trajnost, svaki materijal i mehanizam pažljivo se ispituju tijekom izrade i dizajna. Zato ponosno nudimo 5-godišnju garanciju, pružajući našim kupcima potpuni mir uma i zadovoljstvo.

 

NovaAmbienta sada distribuira kuhinje i pločasti namještaj na domaćem tržištu i na tržištu Evropske Unije, sa tendencijom širenja i na druga tržišta.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3