received_433363681274416
received_1151530181958616
DSC07342
IMG_2643
IMG_5201-Pano
nova-ambienta-namjestaj-spavace-sobe-4
IMG_5105-Pano
nova-ambienta-namjestaj-spavace-sobe-1
nova-ambienta-namjestaj-spavace-sobe-2
nova-ambienta-namjestaj-spavace-sobe-7

Spavaće sobe

Osigurati najviši kvalitet sna i opuštanja – je svrha našeg dizajna, koja kombinira težnju za udobnošću i stalnom estetskom evolucijom.

Krevet koji je napravljen od kvalitetnih materijala, koji nisu štetni, krevet koji je čvrst i stabilan tako da obezbijeđuje sav potrebni komfor prilikom spavanja je standard koji pratimo. Bilo da se radi o pločama, lakiranim plohama, finišima u furniru ili o tapaciranim površinama, nastojimo da krevet bude kvalitetno urađen i da bude dio cjeline sobe u kojoj ćete naći svoju oazu mira, odmor i relaksaciju.

Kreveti pored svoje osnovne funkcije mjesta za miran san mogu biti i prostor koji ćete iskoristit za skladištenje stvari, i to na način da se ispod kreveta ostavi prostor za sanduk ili ladice. Iako je ovo nerijetko riješenje koje zahtijevaju potrebe kupaca, ipak proizvođaci madraca sugerišu da je najbolje prostor ispod kreveta ostaviti praznim i prozračnim, radi ventilacije madraca i optimalne klime spavanja.

Zanima vas više informacija o proizvodu?

Polja označena sa (*) su obavezna.

Slažem se sa uslovima korištenja.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_2
referenca_1