ormar
IMG_4778
nova-ambienta-namjestaj-plakari-5
nova-ambienta-namjestaj-plakari-2
nova-ambienta-namjestaj-plakari-1
nova-ambienta-namjestaj-plakari-4

Plakari

Vaše vlastito skrovište za uređivanje

Walk-in ormari

Nedovoljan broj kvadrata, često nam služi kao izgovor, zašto nešto ne možemo imati u svome domu, a zapravo je potrebno tek malo domišljatosti i truda, kako bi naše želje pretvorili u stvarnost ..

Jedna od tih želja je uređenje walk-in ormara, koji se čini kao nedostižan san, jer jednostavno ne možemo posvetiti cijelu jednu prostoriju našeg stana odjeći, obući i modnim dodacima..

Dizajnerska riješenja NoveAmbiente, dokaz su da vam za ovaj odlični element enterijera, treba tek mali dio prostora, koji možete pretvoriti u svoje vlastito skrovište za uređivanje.

 

Ugradbeni plakari

Plakari sa kliznim ili zglobnim vratima za dnevnu sobu ili spavaću sobu: sveobuhvatan sistem koji uključuje fleksibilnost i racionalnost, dizajniran za definiranje i organiziranje prostora, s velikim izborom završnih obrada, mehanizama,materijala i unutarnjih dodataka.

Na ovaj način plakari mogu biti sastavni dio svakog prostora i činiti kompaktnu cjelinu i simbiozu sa ostalim elementima enterijera, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili poslovnom prostoru, jer nove mogućnosti i dizajnerska riješenja nude odgovor na zahtjeve i onih sa najistančanijim ukusom.

Zanima vas više informacija o proizvodu?

Polja označena sa (*) su obavezna.

Slažem se sa uslovima korištenja.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_2
referenca_1