O nama

NovaAmbienta je istaknuti brend za dizajn enterijera i kuhinja po mjeri, koji postoji više od 15 godina, čiji je glavni fokus dobrobit klijenata,kvalitet, inovacije i bezvremenski dizajn namještaja koji je napravljen da traje.

Svaki komad namještaja je osmišljen sa sviješću o klijentu, i dizajniran je da doprinosi dobrobiti i potrebama korisnika. Kompanija je zaradila dobru reputaciju na osnovu svoje  predanosti u osmisljavanju kreativnih rjesenja u organizaciji prostora, te pomnim izborom vrhunskih reporomaterijala i okova koji garantiraju postojanost i kvalitet.

Inovativan i ergonomski dizajn je fokusiran na  funkcionalnost i postojanost gdje je sve po mjeri klijenta i prostora.

Primjenom najkvalitetnijih materijala i mehanizama dizajn kuhinja objedinjuje estetiku i funkcionalnost te  po potrebi može sadržavati i sakriti svu potrebnu opremu u kuhinji.

NovaAmbienta je sinonim za inovaciju, koja svojim najsavremenijim dizajnerskim riješenjima predstavlja  revoluciju u dizajnu  kuhinjskog prostora i kompletnih enterijera s brojnim inovativnim rješenjima.

NovaAmbienta dizajnira bezvremenske kuhinje koje ne utječu na trendove, te su izgrađene  da prate potrebe kupce kroz duzi vremenski period. Svaka kuhinja nudi opsežnu slobodu planiranja zahvaljujući raznolikosti dostupnih jedinica. Svaki komad namještaja se radi po mjeri prilagođavajući se veličini prostora,a zahvaljujući širokom rasponu materijala i mehanizama, raznovrsnosti obrada i tehničkih riješenja ,mogućnosti su bezbrojne.

Detaljna ispitivanja kvalitete i trajnosti materijala i mehanizama obavljaju se pri izradi i dizajnu namještaja kako bi se osiguralo 5-godišnje jamstvo.

NovaAmbienta sada distribuira kuhinje i pločasti namještaj na domaćem trzištu i na trzištu Evropske Unije, sa tendencijom širenja i na druga tržišta.

Naše profesionalno osobolje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_2
referenca_1