KREATIVNA SINERGIJA: Enterijer stana na Stupu

10 Maja, 2024

U suradnji timova kompanije NovaAmbienta i M25 interior design, projekt enterijera stana na Stupu postao je inspirativno ostvarenje. Počevši od idejnog koncepta, preko dalje dorade do tehničke realizacije, ova suradnja pokazala je snagu timskog rada i stručnosti.

Početak svega bio je u studiju, M25 interior design gdje je arhitektica kreirala idejno rješenje za prostor. Ova faza obuhvatila je vizualizaciju prostora, konceptualno postavljanje elemenata i prvi korak ka ostvarenju klijentovih želja. 

Nakon što je idejni koncept definiran, tim NoveAmbiente je preuzeo dalju doradu i tehničku realizaciju projekta. Ovaj korak uključivao je detaljnu analizu prostora, optimizaciju funkcionalnosti, odabir materijala i osmišljavanje estetskog doživljaja prostora.

Arhitektici iz M25 interior design se zahvaljujemo na kreativnosti, a klijentu na povjerenju. Naša radna sinergija pokazuje kako timski rad i stručnost dovode do izuzetnih rezultata u projektovanju prostora. 

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3