Kuhinja – neizostavan dio svakog doma

10 Marta, 2021

Kuhinja je važan dio svakog doma i treba je prilagoditi prema vašim afinitetima i mogućnostima. Upravo zato je jako bitno pronaći dobrog i pouzdanog dizajnera kao i firmu koja će izrađivati kuhinju baš po vašoj mjeri, a pri tom nuditi dugoročnu garanciju na kuhinjske elemente.

NovaAmbienta je društvo za dizajn, proizvodnju i opremanje enterijera sa tradicijom i dugogodišnjim iskustvom iza kojeg stoje visokokvalitetni projektanti, arhitekte kao i  visokotehnološka proizvodnja. Osim toga prilikom izrade namještaja koriste se visokokvalitetni EU materijali, čime zadržavamo kvalitet proizvoda, a kranja cijena je niža od evropskih cijena za namještaj istog kvaliteta. Materijali od kojih su sačinjene naše kuhinje posjeduju ekološki EU certifikat. To znači da je svaki naš proizvod eco-friendly, napravljen uz minimalan nastanak CO2 i u stalnoj sinhronizaciji sa prirodom!

I najmanji detalj kuhinje satkan je od mnogo ljubavi jer svakom projektu pristupamo sa izuzetnom pažnjom i predanošću. Stoga, odabirom naših kuhinja u svoj dom unosite nove note posebnosti i topline. Mogučnošću stvaranja custom-made kuhinja imate priliku svakom detalju dati svoj lični pečat uz pomoć i stručne savjete naših arhitekata i dizajnera.

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3