Bijeli raskoš sa otokom

20 Augusta, 2022

Kada bi morali izdvojiti jedan od dražih projekata, to bi zasigurno bio ovaj – očaravajuća kuhinja sa otokom koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnim!

kuhinje_sa_ostrvom_15
kuhinje_sa_ostrvom_20

Specifikacije ove kuhinje u zaista mnoge. Tako to biva kada se zajedno, klijent i arhitekt, punim srcem i ljubavlju posvete kreiranju nečega što će trajati godinama- nerijetko i čitav život.

kuhinje_sa_ostrvom_16

Klijent nije želio nešto svakodnevno i obično za svoju kuhinju. Kroz razgovor i razmatrajući različite ideje, postepeno smo gradili projekat i sklapali sliku- dio po dio.

kuhinje_sa_ostrvom_19

Filozofija naše kompanije upravo i jeste stvarati djela koje će trajno unijeti pozitivne promjene u život naših klijenata te im olakšati, ali i uljepšati svakodnevnicu.

kuhinje_sa_ostrvom_17
kuhinje_sa_ostrvom_18

Nerijetko možemo čuti da je glavna stvar koju bi svako želio promijeniti u svom domu upravo kuhinja. To mjesto gdje se miješaju sve emocije, koje je ispunjeno ljudima od jutra do samog kraja dana, gdje se dešavaju posebni momenti među članovima porodice i mjesto koje na jedno okuplja i one koji nisu porodica.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3