visoki sjaj kuhinja

Bijeli raskoš sa otokom

14 Septembra, 2022

Kada bi morali izdvojiti jedan od dražih projekata, to bi zasigurno bio ovaj – očaravajuća kuhinja sa otokom koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnim!

 

otokom    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikacije ove kuhinje u zaista mnoge. Tako to biva kada se zajedno, klijent i arhitekt, punim srcem i ljubavlju posvete kreiranju nečega što će trajati godinama- nerijetko i čitav život.

 

 

 

Klijent nije želio nešto svakodnevno i obično za svoju kuhinju. Kroz razgovor i razmatrajući različite ideje, postepeno smo gradili projekat i sklapali sliku- dio po dio.

 

 

               

 

 

                

   

 

 

Filozofija naše kompanije upravo i jeste stvarati djela koje će trajno unijeti pozitivne promjene u život naših klijenata te im olakšati, ali i uljepšati svakodnevnicu.

Nerijetko možemo čuti da je glavna stvar koju bi svako želio promijeniti u svom domu upravo kuhinja. To mjesto gdje se miješaju sve emocije, koje je ispunjeno ljudima od jutra do samog kraja dana, gdje se dešavaju posebni momenti među članovima porodice i mjesto koje na jedno okuplja i one koji nisu porodica.

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

retro4
osn4
osn6
retro8
spavaca4
dnevni3
teh6
teh12