Kuhinje NoveAmbiente dio su stambenih jedinica River walk-a na Ilidži

13 Jula, 2021

Tokom našeg dugogodišnjeg poslovanja svakodnevno se susrećemo sa različitim potrebama naših klijenata, prevazilazimo različite prepreke, nastojimo  idejno rješenje prilagoditi veličini prostora, a pri tom zadovoljiti želje i mogućnosti klijenata. Rješenje ovog problema pronašli smo u izradi kuhinja po mjeri koje se savršeno uklapaju u vaš životni prostor. Sada je više od 15 kuhinja po mjeri dio stambenih jedinica River walk-a. Stambeno-poslovni objekat River walk je  objekat čiji je investitor M-Investment Group d.o.o. Sarajevo sa vlasničkim kapitalom iz Kraljevine Bahrein. Velika je čast i zadovoljstvo biti dio jednog ovako velikog projekta na kojem smo radili već duže vrijeme i još jednom pokazati kvalitet, odgovornost i profesionalnost koje nudi NovaAmbienta.

Kuhinje izrađene po mjeri posebno namjenje za ovaj projekat svojom jednostavnošću i minimalizmom plijene pažnju. To je i jedan od razloga zašto će kuhinje NoveAmbiente biti savršene za bilo kojeg novog stanara objekta River walk ,  jer se uz malo truda i detalja lako prilagođavaju vašem stilu i potrebama.

       

“…zašto će kuhinje NoveAmbiente biti savršene za bilo kojeg novog stanara objekta River walk …”

Kuhinje ovog velikog projekta rađene su u skandinavskom stilu, stoga dominiraju nježnije, pastelne boje koje u prostoriju unose mir i vedrinu.

Nešto smjeliji potez bio je postavljanje crnih ručkica koje su namjenski tu kako bi se izbjegla jednoličnost prostora. S istim razlogom crni detalji su dio visećih polica. Donji elementi su urađeni u modernom minimalističkom skandinavskom stilu koji prikazuje čistoću linija, pravilnost i umjerenost koja je kod ovog projekta zaista primjetna. Uz sve to bilo je bitno  postići zanimljiv i jedinstven efekat. Viseći elementi također nisu izrađeni na uobičajen način tj. ne prekrivaju zidove u potpunosti već se na zidu  nalaze u obliku polica. Na taj način viseći elementi čine da zidovi dišu, da nisu prekriveni klasičnim elementima, a zbog manjeg broja elemenata prostor se čini većim i prostranijim.

 

Ukoliko ste i vi odlučili da vaš životni prostor odiše unikatnošću i kvalitetom i da svaki dio namještaja bude kreiran posebno za vas  možete nas posjetiti, kontaktirati, ali i više o našem radu pogledati na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

 


Galerija:

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3