Kvarc- odraz elegancije i luksuza

Juni 9, 2021

Prilikom izrade kuhinje po mjeri imate priliku vaše snove pretočiti u stvarnost.  Da je to itekako moguće govori nam još jedan u nizu naših projekata namjenski izrađen po želji naših klijenata uz sugestije i rješenja naših arhitekata. Neodoljiv spoj retro fronti sa kvarcnim dekorom visoke elegancije daje moderan izgled prostoru koji zrači toplinom.

              

Kako bi kuhinja bila mjesto sastajaja porodice i stvaranja najdražih uspomena i jela ostrvo je postavljeno u njen centralni dio, koje osim toga predstavlja i prostor za ostavu.

Zlatni detalji poput ručkica na elementima i zlatne česme koja svojom sofisticiranošću plijeni pažnju unose u čitav enterijer dašak luksuza.

       

Cjelokupan izgled kuhinje pruža osjećaj udobnosti, luksuza i elegancije.

Prilikom stvaranja kuhinje koja je mnogima najvažniji dio doma ne smijemo zanemariti njenu funkcionalnost. Primjećujemo da u ovom projektu ostrvo ima glavnu ulogu kada je u pitanju veličina radne površine, dok se nasuprot njemu nalaze elementi za ostavu.

Raskošna i atraktivna radna ploča izrađena od kvarcita oduševljava svojom ljepotom ali i funkcionalnošću. Za razliku od mramora i granita, kvarc je otporniji na kiseline, fleke i ogrebotine, a pri tom je i lakši za održavanje. Odlukom da vašu kuhinju obogatite kvarcnom radnom pločom pravite dugoročan i  siguran izbor za interijer vašeg doma.

    

Ukoliko ste i vi odlučili da vaš životni prostor odiše unikatnošću i kvalitetom i da svaki dio namještaja bude kreiran posebno za vas  možete nas posjetiti, kontaktirati, ali i više o našem radu pogledati na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

.

 

 

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

NLB Banka Sarajevo (3 of 34)
kanc8
kanc6
tay9
tay14
tay3
Stupar (61)
tay1
NLB Banka Sarajevo (9 of 34)
referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_1