stan NovaAmbienta

Opremanje enterijera u zimskom stilu

12 Januara, 2022

Kada zimske pahulje stignu do grada, pravi je momenat da bježimo na planinu u okrilje topline koje donose apartmani ušuškani u zelene šume.

Obzirom da su zimski apartmani napravljeni tako da nam pružaju ugođaj i odmor koji ne bismo imali u gradu, različite tehnike uređenja i spojevi raznih vrsta materijala se koriste kako bi se kreirao savršen ambijent.

Mi u NovaAmbienti smo se do sada susretali sa različitim zahtjevima i željama klijenata za uređenje baš ovakvih apartmana. A sve naravno- po mjeri. Bilo je tu stilova od sasvim minimalističkog do onih ispunjenim najrazličitijim dezenima i bojama.

Provest ćemo vas kroz neke od njih preko fotografija 🙂


Pazili smo na detalje poput pažljivo i unikatno kreiranih stolića, ali i panela za zidove i plafon ukrašene divnim led svjetlima u dnevnom boravku.

 

 

opremanje            

 

 

Kamini su neizostavna komponenta u svakom apartmanu. 

 

        

 

 

Kako su kuhinje centar svih domova, i apartmani ne mogu biti zamislivi bez istih! 

Shodno veličini prostora, kreirali smo kuhinje po mjeri različitih dimenzija kako bi maksimalno iskoristili svaki centimetar za opremanje.

 

                          

 

 

A sav ugođaj se konzumira gdje je najudobnije- u dnevnom boravku i spavaćoj sobi!

 

               

      

 

Zahtjeva je bilo različitih i svaki projekat je bio praćen poptunom inspiracijom koja nas je vodila u ispunjavanju svakih od njih na savršen način, koristeći najkvalitetnije materijale na tržištu. Funkcionalnost, ali i stilska upotpunjenost su najbitnije komponente svakog prostora, a mi smo se trudili svakom dizajnu dati upravo to.

 


 

Ukoliko želite i vi kreirati svoj mali cozy raj sa nama, javite nam se na mail info@nova-ambienta.ba ili na neku od naših društvenih mreža: Facebook ili Instagram.

Čekamo Vas!

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

retro4
osn4
osn6
retro8
spavaca4
dnevni3
teh6
teh12