Uređenje penthouse-a i saradnja sa Sarajevo Tower-om

1 Jula, 2022

Naš dugogodišnji rad na polju dizajna enterijera te iskustvo stečeno tim radom, omogućio nam je da iz godine u godinu težimo ka postavljanju sve većih ciljeva, i to svrhu unapređenja kvaliteta našeg brenda, ali i proširenja usluga koje nudimo našim klijentima.

 

U ovoj godini smo dostigli nove uspjehe, a upravo jedan od njih se direktno veže za našu uslugu opremanja enterijera od prvog do posljednjeg koraka. Tekst o tome, preuzet sa Akta.ba, vam donosimo u nastavku.

 

Budućim vlasnicima stanova u atraktivnoj zgradi Sarajevo Tower opremanje stana je nadohvat ruke uz uslugu opremanja koju nudi prodajni tim Sarajevo Tower-a i NovaAmbienta. Kako bi ubrzali cijeli proces i stanarima sačuvali dragocjeno vrijeme, pripremili smo opremanje stanova u koje je uključeno kompletno opremanje od zavjesa do elektrouređaja po principu ključ u ruke.

 

 

“Stanari će imati dvije ili tri opcije između kojih će moći birati. To smo kreirali kako bismo im olakšali cijeli proces odlučivanja i dolazak do finalnog riješenja za koje neće morati gubiti dodatno vrijeme. Mi smo već preventivno pripremili idejna riješenja za njih. Također, u ponudi je i mogućnost dizajniranja po želji kupca.”

 
 

U ovom penthausu odlučili smo se za savremeni stil kojeg smo ukombinovali sa luksuznim notama.

 

Odlučili smo se za hrabri kontrast tamnih i svijetlih tonova, dok smo detalje istakli smaragdnom bojom. Dodali smo i bogatu zlatnu boju koja je povezala dizajn i dala dodatnu notu luksuza i topline u prostor.

 

Igrali smo se glatkim i malo grubljim teksturama, još jednom pokazujući da kontrast u interijeru ne mora biti ništa napadno ili oku grubo. Čak naprotiv, u ovom slučaju daje dodatnu svježinu i dimenziju u prostoru

 

Znajući da se svaka osoba ne može detaljno posvetiti opremanju svog enterijera, a ipak želi sve uraditi po svojoj mjeri i stilu- kreirali smo koncept opremanja po principu “ključ u ruke”. Od tada smo uradili brojne projekte koji našim klijentima na jednom mjestu nude:

  • konsultacije sa dizajnerom,
  • izradu idejnog rješenja,
  • izradu 3D prijedloga,
  • kao i sve faze projekta po sistemu “ključ u ruke”.

Ukoliko ste spremni otisnuti se u svoju avanturu uređenje stana iz snova, stojimo Vam na usluzi- kontaktirajte nas i priča može početi!

 

 

Otvorite sliku za najbolji kvalitet!

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3