O nama

NovaAmbienta je istaknuti brend za dizajn enterijera i kuhinja po mjeri, koji postoji više od 15 godina, čiji je glavni fokus dobrobit klijenata,kvalitet, inovacije i bezvremenski dizajn namještaja koji je napravljen da traje.

Svaki komad namještaja je osmišljen sa sviješću o klijentu i dizajniran je da doprinosi dobrobiti i potrebama korisnika. Kompanija je zaradila dobru reputaciju na osnovu svoje predanosti u osmišjavanju kreativnih rješenja u organizaciji prostora te pomnim izborom vrhunskih repromaterijala i okova koji garantiraju postojanost i kvalitet.

Inovativan i ergonomski dizajn je fokusiran na funkcionalnost i postojanost gdje je sve po mjeri klijenta i prostora.

Primjenom najkvalitetnijih materijala i mehanizama dizajn kuhinja objedinjuje estetiku i funkcionalnost te po potrebi može sadržavati i sakriti svu potrebnu opremu u kuhinji.

NovaAmbienta je sinonim za inovaciju, koja svojim najsavremenijim dizajnerskim rješenjima predstavlja revoluciju u dizajnu kuhinjskog prostora i kompletnih enterijera s brojnim inovativnim rješenjima.

NovaAmbienta dizajnira bezvremenske kuhinje koje ne utječu na trendove te su izgrađene  da prate potrebe kupca kroz duži vremenski period. Svaka kuhinja nudi opsežnu slobodu planiranja zahvaljujući raznolikosti dostupnih jedinica. Svaki komad namještaja se radi po mjeri, prilagođavajući se veličini prostora, a zahvaljujući širokom rasponu materijala i mehanizama, raznovrsnosti obrada i tehničkih rješenja, mogućnosti su bezbrojne.

Detaljna ispitivanja kvalitete i trajnosti materijala i mehanizama obavljaju se pri izradi i dizajnu namještaja kako bi se osiguralo 5-godišnje jamstvo.

NovaAmbienta sada distribuira kuhinje i pločasti namještaj na domaćem tržištu i na tržištu Evropske Unije, sa tendencijom širenja i na druga tržišta.

Unser professionelles Team unterstützt Sie beim Designen des Innenraums oder einzelner Details, je nach Ihren Vorlieben, Bedürfnissen und Möglichkeiten.

retro4
osn4
osn6
retro8
spavaca4
dnevni3
teh6
teh12