Recenzije

Utisci kupaca

Jasmina Džomba

Saradnja sa arhitekticom je bila izuzetno uspješna i komunikacija kroz cijeli proces izvdedbe projekta je bila lagana i prirodna. Momci iz montaže su obavili super posao i jako sam zadovoljnja njihovim radom.  Svakako, i finalnim proizvodom- modernom kuhinjom izrađenom detaljno po mojimželjama- sam u potpunosti zadovoljna i nemam nikakve zamjerke. Cio proces, od ideje do oblika, propušten kroz njihove ruke, prošao je u potpunom skladu i kroz besprijekornu saradnju na svakom koraku. Tople ­­preporuke.

Nejra&Armin Delić

Prije svega, za NovuAmbientu smo se odlučili zbog širokog spektra odabira materijala i stilova. Oduvijek sam sanjala “pinterest stan”…Znate oni stanovi sa raskošnim kuhinjama, prostranim plakarima, funkcionalno iskorištenim prostorima!? Zar to nije ono što svi priželjkujemo!? Eh, sa tim pinterest slikama smo obišli 4-5 salona i tražili uslugu 3D prikaza za naš stan. Dobili smo to, ali blago rečeno ni blizu onome što smo zamislili. Svi crteži su bili vrlo slični – bezlični. Bez imalo mašte, prijedloga i savjeta kako iskoristiti prostor sa stropom koji je 2,90m. Sad znam da su svi ostali vjerovatno koristili šablone koje su mnogo ranije napravili i iste primjenili na naš stan. U cijelom tom haosu od (ne)izbora nailazimo na NovuAmbientu i NOVO iskustvo, NOVI pristup, NOVE ideje. Ne mogu da vam opišem sa kojom lakoćom smo odabrali materijale, dekore, izgled i ostalo. Prepustili smo NovojAmbienti da odradi posao uz naše minimalne smjernice. Tačno su znali šta želimo. Iskoristili su svaki milimetar prostora, iskombinovali boje i materijale i dali nam savjet kako upotpuniti sve to sa završnim detaljima. Jednostavno rečeno, pustili smo ih da rade posao koji vole.

Zahvaljujemo se cijelom timu NoveAmbiente na realizaciji našeg stana iz snova.

Mirna Marković

U periodu kada je svaki iskorak iz uobičajenosti covid-svakodnevnice rizičan (zdravstveno, finansijski, vremenski) i kada ste prevashodno usmjereni na vlastito i zdravlje svog okruženja, jedan kreativan poduhvat poput rada na kuhinji djeluje kao nestvarna priča. Zahvaljujući Vašoj profesionalnosti, kreativnim idejama i uslužnosti, ovaj je poduhvat u moj dom unio posebnu atmosferu, dodatnu vedrinu i komfor. Hvala na ostvarenoj saradnji i želim vam mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Emina Milišić

Moje iskustvo sa Vašom firmom je zaista pozitivno. Naročito bih istakla tim montažera koji su divni i pristojni ljudi te koji svaku prepreku rješavaju na najbolji način. Finalni proizvod je odličan i u skladu sa svim dogovorenim.

Jelena Kalinić

Usluga projektanta je bila bez zamjerke: nije se nametao, saslušao je naše želje i potrebe  i brzo donio rješenje i crtež.

Rok isporuke je bio nešto duži, ali je to zbog trenutne situacije i s nabavkama i bilo je i do izrade materijala jer je boja bila zahtijevna, ali ništa pretjerano niti neizdrživo, sve u okviru normalno.

Majstori su bili sjajni, držali su se epidemioloških mjera, bili su čisti, nisu bili bučni, kulturni i montaža je obavljena u istom danu. Sve su počistili iza sebe. Isto tako moram pohvaliti i vodoinstalatera.

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

referenca_8
referenca_7
referenca_6
referenca_5
referenca_4
referenca_3
referenca_2
referenca_1