Uređenje Swissotel hotela Sarajevo

18 Marta, 2021

Uređenje interijera luksuznog hotela Swissotel francuske grupacije Accor u čijem vlasništvu je preko 5.100 hotela rasprostranjenih u preko 110 zemalja širom svijeta predstavljalo je velik izazov koji smo rado prihvatili. Čast nam je da smo svojom kvalitetom, inovativnim rješenjima i modernim dizajnom pridobili povjerenje jednog od svjetskih lidera. Sobe hotela Swissotel predstavljaju jedinstven spoj orijentalnog i zapadnjačkog stila, koji u kombinaciji sa materijalima vrhunskog  kvaliteta pruža osjećaj udobnosti, luksuza i komfora. Sofisticiran dizajn koji odiše elegancijom predstavlja savršenu oazu za odmor.

Fokus je stavljen na funkcionalan dizajn sa neočekivanim bosanskim i švicarskim akcentima, a posebna pažnja posvećena je kvalitetu ugrađenih materijala. Enterijer se oslanja na klasiku sa segmentima tradicionalnog bosanskog, orijentalnog i savremenog, te je kao takav u kontrastu sa vanjskim izgledom objekta koji prestavlja odraz stila 21. vijeka.

Sigurni smo da krajnji rezultati ovog projekta nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

 

 

 

Naše profesionalno osoblje je tu da vam pomogne u dizajnu interijera ili u detaljima dizajna, zavisno od vaših želja, potreba i mogućnosti.

kuhinje sarajevo
traka_1
najbolje kuhinje sarajevo
traka_7
traka_6
traka_5
kuhinje
traka_3